Denuncien l’empresa on treballaven per incomplir el contracte

seguriserUna quinzena de treballadors porta a la batllia l’empresa de seguretat on treballava per un suposat incompliment de les condicions contractuals. La direcció del negoci, que va canviar de mans fa un any, ha volgut aplicar retallades, com l’eliminació de la paga doble, que no han agradat el personal. Una vuitantena de treballadors en van reclamar el pagament, i molts d’ells, denuncien que han estat víctimes de mobbing.

L’Edmundo ha estat acomiadat de manera fulminant sense indemnització a pocs mesos de jubilar-se per uns suposats comentaris al Facebook contra l’empresa. El José també ha estat acomiadat, però només ha cobrat la meitat de la quitança. L’empresa s’excusa en motius econòmics. El David és un dels set casos que va decidir presentar la dimissió, fart de ser víctima de mobbing, i no és l’únic. Amb tot, reclama la tretzena paga que no li van pagar i una indemnització per incompliment de contracte.

En total, aquest despatx d’advocats representa una quinzena d’afectats que han portat el cas a la Batllia. L’advocada Laura Lòpez ha explicat que amb la nova direcció “hi ha hagut un canvi en les relacions contractuals entre l’empresa i els treballadors”. Reconeix que “el mobbing és molt difícil de demostrar però la pràctica ha estat aquesta: intentar acorralar els treballadors” per veure si es cansaven i marxaven.

Els afectats asseguren que hi havia una vuitantena de treballadors disposats a portar a la Batllia el cobrament de la tretzena paga, però que no ho han fet perquè, arran de les primeres reclamacions, l’empresa va fer marxa enrere i va pagar el que corresponia a la resta de treballadors.

4 comentaris

  1. El mobbing tan de moda aquest petit pais, es una realitat

  2. es una vergüenza que habiendo sido la mejor empresa de seguridad de Andorra, fuese adquirida por una empresa de limpieza pero con ramificaciones en las altas esferas del País y los Bancos Andorranos (propietaria de l vieja Empresa) haya permitido tamaña tropelía con sus empleados que lo dieron todo por ella y la hicieron grande, Andorra ya no es lo que era y por este camino se va a la mierda.

  3. es vergonzoso que a esta persona nadie le pueda parar los pies que actúe impunemente.
    esta persona tendría que estar en la cárcel por todo lo que ha hecho.
    penosa la actuación de los bancos, nos han vendido al mejor postor

  4. vergonzosa la banca. enfin cada uno sabe con quien toma café

Comments are closed.