Uns 600 veïns d’Escaldes Engordany demanen al comú la reobertura del tanatori de l’hospital o la creació d’una sala de vetlles cèntrica a la parròquia. Han presentat una súplica de demanda amb l´objectiu de rebre una resposta ràpida. Des del comú, no descarten incloure en el pressupost de l’any vinent una partida per buscar una nova ubicació.

Recollides més de 600 signatures per trobar un lloc cèntric a la parròquia per a la instal·lació d’un tanatori i una sala de vetlles a Escaldes-Engordany. Exposen que l´any 2014, després del tancament del tanatori de l’hospital, la parròquia va quedar-se’n sense, tot i que consideren que és un servei bàsic. En aquell moment, es va argumentar que les instal·lacions hospitalàries tenien problemes estructurals, a més de filtracions d´aigua.

Ara, els escaldencs poden fer ús de la sala de vetlla del cementiri de la Plana, que funciona des del 1992, o desplaçar-se fins a la capital. Asseguren que una gran majoria dels habitants de la parròquia no entén com malgrat el dol hagin de sortir fora de la parròquia. Afegeixen que “en molts casos, han de tornar a les vetlles en cases particulars”.

Per part del comú, comenten que tenien constància d’aquest neguit a més de la recollida de signatures i que passaran la demanda al Govern. En funció de la resposta, buscaran alternatives. A més, comenten que no descarten incloure en el pressupost de l’any vinent una partida per buscar una zona més cèntrica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada