Ordino posa fi aquesta setmana a les classes del circuit d’educació viària pel qual han passat 1.068 alumnes, 185 d’Ordino, des que es va instal·lar el passat 3 d’abril a l’Andorra Congrés Centre Ordino (ACCO), ubicat al carrer del Puiet. Les classes coordinades pel ministeri d’Educació han estat impartides pels agents de circulació de la parròquia, als alumnes de les Escoles d’Ordino, la Massana, Andorra la Vella i Sant Julià.

El ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, i el cònsol major d’Ordino, J. Àngel Mortés van signar un conveni per la cessió d’ús d’aquestes instal·lacions, on s’ha instal·lat el circuit. La cessió de caràcter temporal i gratuïta s’ha concretat en l’ús de les sales Llorts, Arans i Sornàs. L’import ha estat subvencionat en la seva totalitat pel Comú d’Ordino, que ha decidit posar al servei dels escolars aquest espai que reuneix les dimensions necessàries per muntar el circuit.

El Programa d’Educació Viària es va posar en marxa l’any 2000 i va dirigit als infants d’entre 4 i 16 anys, i té com a objectiu formar i fer prevenció per evitar els accidents. El alumnes aprenen a moure’s per la xarxa viària també i com han de circular els patinets elèctrics i bicicletes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada