Taller de reciclatge de roba a la Seu d’Urgell

Demà dissabte, 25 de maig, tindrà lloc a l’Esplai de la Gent Gran (Pati Palau) un taller gratuït de costura per aprendre a reciclar peces de roba que ja no ens posem i confeccionar-ne una de nova. Aquesta activitat s’emmarca dins dels diferents tallers que s’han organitzat dins la campanya de civisme ‘La Seu és casa teva. Cuida-la!’

L’activitat anirà a càrrec de Carme Invernón amb l’ajuda de la gent gran de l’Esplai, esdevenint una activitat intergeneracional pensada per a joves a partir de 16 anys. El taller es realitzarà de deu del matí a una del migdia.

Aquest taller, com la resta de tallers programats, està destinat a promoure l’actitud del reciclatge i la reutiltizació, no amb deixalles com s’ha fet en d’altres ocasions, sinó amb objectes que havien perdut la seva utilitat inicial.

Els tallers cívics estan organitzats per l’Ajuntament de la Seu d’urgell, la Diputació de Lleida, el Pla Educatiu d’Entorn de la Seu, els Serveis Territorials a Lleida del Departament d’Ensenyament-Servei Educatiu de l’Alt Urgell-Cerdanya; la Regidoria de la Gent Gran i l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.