La Seu inicia el nou curs 2015-2016 amb l’obertura del nou institut la Valira

alumnes-seuUn total de 2.659 alumnes de la Seu d’Urgell i Castellciutat han tornat avui a les aules per iniciar el curs escolar 2015-2016.

La novetat d’enguany ha estat l’obertura del nou institut La Valira amb dues línies de primer curs de l’ESO, amb un total de 46 alumnes matriculats. La regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Sílvia Iscla, remarca al respecte que “s’ha treballat intensament durant tot l’estiu per tal que el nou institut la Valira pogués començar el curs escolar amb tota normalitat”. Iscla afegeix que “de la mateixa manera també hem realitzat els manteniments necessaris dels centres públics de la nostra ciutat”.

La regidora d’Ensenyament assenyala, a més a més, les obres que s’han realitzat durant l’estiu del teulat i la pista polivalent de l’Albert Vives, així com l’arranjament del pati de l’escola de Castellciutat. Sílvia Iscla desitja un “fantàstic” curs escolar 2015-2016 als alumnes, mestres i famílies.

2.659 alumnes urgellencs

Respecte al conjunt de centres educatius de la ciutat, pel que fa al segon cicle d’educació infantil i primària, l’escola Albert Vives té matriculats per aquest nou curs escolar un total de 443 alumnes; l’escola Pau Claris en té 340 matriculats, mentre que l’escola La Valira hi cursaran 108 nens i nenes; i a l’escola de Castellciutat albergarà un total de 28 alumnes.

Al col·legi La Salle hi cursaran 389 alumnes al cicle d’infantil i primària; i 369 alumnes a l’ESO i a cicles formatius. Pel que fa a la llar d’infants ‘Xics’ de la Salle en aquest nou curs hi ha un total de 75 nens i nenes.

D’altra banda, l’institut Joan Brudieu compta amb un total de 790 nois i noies matriculats dels quals cursaran l’ESO 394 alumnes; 203 alumnes a batxillerat; i 226 a cicles formatius (grau mitjà i grau superior). Pel que fa a la prova d’accés a graus superiors hi ha matriculats un total de 16 estudiants.

En aquest nou curs escolar han iniciat la seva escolarització a P3 un total de 120 nens i nenes de la Seu i Castellciutat.

Respecte a la llar d’infants municipal ‘Els Minairons’ en aquest nou curs comencen 71 nens i nenes.

1 comentari

  1. Carai!
    Si que hi han nens que começen l’escola!!

Comments are closed.