L’Handbol Serradells escala posicions amb una nova victòria

Plantilla de l'Handbol Club Serradells (FAH)
Plantilla de l’Handbol Club Serradells (FAH)

27 a 24, nova victòria andorrana. El partit d’aquest cap de setmana entre l’Handbol Club Serradells i l’Handbol Horta va ser un autèntic combat davant del tercer classificat de la lliga al Complex Esportiu del Pas de la Casa. Des de l’inici, l’Handbol Serradells va mostrar una forta presència en l’atac, intentant imposar el seu ritme davant d’un Handbol Horta que va presentar una defensa activa i un atac posicional insistent.

La primera part va esdevenir un duel d’anotacions, amb els dos combinats intercanviant gols al llarg dels 30 primers minuts. Encara que el Serradells va estar patint en alguns moments en què es va veure lleugerament per sota del marcador, no va minvar la seva intensitat. Així, es va arribar al descans amb empat de 12-12, després d’un últim gol de l’Handbol Horta sobre la botzina.

El segon temps va mantenir la mateixa intensitat, amb l’equip local, gradualment, imposant el seu domini. Jordi Gasset va brillar amb parades clau, mentre Adrià Pifarré va estar encertat a la zona de 6 metres, juntament amb el suport de jugadors com Llorenç Pellisa, David Rojo i els extrems Victor Melida i Roger Garreta.

Els dos últims minuts van ser crucials, amb l’Handbol Serradells aconseguint una diferència de 3 gols que va mantenir fins al final. El partit va culminar amb una victòria treballada per 27 a 24 a favor dels andorrans, un resultat que els permet escalar posicions a la classificació i encarar amb confiança el proper enfrontament a Amposta, aquest proper dissabte.