Els fans de les pel·lícules de l’Oest tenen una oportunitat aquest dijous per reveure el gènere amb unes gotes d’actualitat. Això proposa ‘Comanchería’. Un pare divorciat i el seu germà, un expresidiari que acaba de sortir de la presó, es dirigeixen a l’Oest de Texas, amb l’objectiu de realitzar una sèrie de robatoris a tota una sèrie de sucursals bancàries, per tal d’aconseguir els diners suficients per salvar la granja familiar, que és l’única cosa que tenen i pel que han lluitat tota la vida. Un Rànger i el seu segon els persegueixen.

‘Comanchería’ és un film sorprenent. Ambientada a Texas i rodada en Nou Mèxic. El desert s’ha instal·lat en els pocs habitants que queden en les seves poblacions moribundes, on no hi ha comerç, no hi ha indústria i la ramaderia ja és història. La pel·lícula recorda els westerns antics, en els que l’heroi intenta aconseguir venjar una injustícia mentre que els antagonistes intenten que no ho aconsegueixi.

No és una història simpàtica ni divertida, la Texas que retrata Mackenzie està plena d’anuncis de préstec de diners, mostrant una realitat precària i una desil·lusió molt palpable. Aquesta és la realitat en la qual els germans Howard intenten sobreviure. El repartiment, amb ChrisPine, Ben Foster i Jeff Bridges.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada