govern

El Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) ha publicat un edicte aquest dimecres pel qual el Registre d’Associacions proposa la cancel·lació d’unes 120 entitats, clubs i federacions ja que no han comunicat cap inscripció de cap acte dels que contempla la Llei d’associacions en un període de deu anys. El text legislatiu estableix que si no es fa cap inscripció d’actes com la modificació dels estatuts, els acords de cessament i nomenament de càrrecs, les cessions i adquisicions patrimonials, o els acords de dissolució, entre altres, en un període de deu anys, el responsable del Registre pot cancel·lar la inscripció d’una associació.

En la llista publicada al BOPA apareixen associacions com el Club de Marketing d’Andorra, el Comitè Nacional Andorrà de l’ICOMOS, l’Orfeó Andorrà, l’Esbart Sant Romà, l’Associació de Dones Migrants d’Andorra, la Comissió Laurediana de Festes, la Companyia és grata, el Rotary Club, l’Associació de Gent Gran d’Andorra la Vella, el Cercle d’Economia, i la Federació de la Gent Gran d’Andorra, entre altres. També hi consten diferents sindicats, associacions veïnals i de residents, clubs esportius, i entitats professionals.

Les associacions que apareixen a la llista disposen d’un termini de trenta dies per realitzar al·legacions i regularitzar la situació registral. En cas contrari la responsable del Registre dictarà resolució definitiva de cancel·lació, contra la qual poden interposar recurs.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada