Descobreix les tendències en manicura d’aquesta tardor

manicura

Si  estàs pensant en fer-te ia la manicura, oblida’t dels colors de l’estiu i apunta’t a les noves propostes per a aquesta temporada que està a punt de començar. Arriba el maquillatge de tardor-hivern i les ungles canvien de xip. Descobreix les noves tendències amb nosaltres.

Cinc són les línies mestres de la manicura d’aquesta nova temporada. Àngels Castillo, directora del saló Luisa Llac Barcelona, ens les apunta:

Nude: El to estrella de la passada temporada es resisteix a abandonar les nostres mans tot i que aquest any ve amb una novetat: el nail art. Una opció discreta al mateix temps que sofisticada per presumir d’unes ungles cuidades i naturals. Els tons es mouen des del beix fins al rosa pal.

Colors forts i foscos: Un any més els colors intensos i foscos com el negre, el blau profund o el vi tornen a ser tons recurrents per a aquesta època. Una de les propostes que arriba des de la passarel·la novaiorquesa és aplicar una línia més fina en un to més clar per donar un toc original a les teves ungles.

Metal·litzats: Ha tornat amb força aquesta temporada, evidenciant que els 80 són tendència. Les ungles banyades amb centelleigs daurats, platejats, blaus i bordeus metàl·lics donaran protagonisme a les teves mans. Aposta pels tons metal·litzats per donar un toc roquer al teu look.

Xocolata: Els tons terra seran, de nou, els clàssics de la tardor. Des del nude fins a la xocolata intens, tots els colors d’aquesta gamma estaran molt presents en els salons de bellesa.

La nova francesa i el nail-art: La manicura francesa invertida torna a estar de moda aquesta temporada. Barreja els colors naturals amb els tons estrella de la tardor per donar toc de personalitat als teus looks. El nail-art torna, però amb molta classe.

Per Belleza Activa / AMIC – AMIC