Caldea-Inúu tanca l’estiu amb un 5% més de visitants

Caldea-Inúu ha tancat la temporada d’estiu amb un 5% més de visitants que el mateix període de l´any passat. El nou espai Likids o l´oferta d’espectacles aquàtics nocturns són alguns dels atractius que han potenciat l’increment d´usuaris.

De l’1 de juliol fins al 31 d’agost, Caldea ha rebut 77.047 visitants, xifra que representa un augment del 5% respecte de l’estiu del 2015. L’increment més significatiu es va produir al juliol, amb més de 29.000 persones, mentre que la xifra assolida durant el mateix període de l’any anterior va ser de poc més de 25.700, és a dir, un increment del 13%.

El centre termal atribueix aquest augment de l´afluència de públic a l’àmplia oferta d’espectacles aquàtics nocturns i d’altres tipus d’activitats, com ara presentacions de llibres o masterclass esportives.

A més, també ha estat clau la inauguració de l´espai Likids per a infants de 3 a 8 anys, que ha permès l´accès al centre de famílies amb fills petits, ja que fins ara els menors de 3 i 4 anys no hi podien entrar. Des de l’obertura, l’1 d’agost, el nombre de nens i nenes que han pogut gaudir d’aquest spa infantil ha arribat als 1.700.

TOTES LES NOTÍCIES