Alt Urgell: La Guia d’Estiu 2024 ofereix 44 activitats de lleure, esportives, a la natura i d’aigua per a infants i joves

La Guia d'Estiu ofereix la informació sobre les activitats programades (Aj. la Seu)
La Guia d’Estiu ofereix la informació sobre les activitats programades (Aj. la Seu)

Aquest any, els infants, adolescents i joves de la Seu d’Urgell i comarca trobaran a la Guia d’Estiu 2024 un total de 44 activitats: 22 de lleure i 22 d’esportives, natura i d’aigua. Per franges d’edat, 36 activitats s’adrecen a infants i 24 a adolescents i joves. La regidora d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Christina Moreno, manifesta al respecte que “es tracta d’una àmplia oferta que ens permet veure la quantitat de recursos personals i el talent del que disposem als nostres municipis”.

Moreno remarca la importància d’aquesta proposta infantil i juvenil per a l’estiu: “el territori ha d’apostar per una xarxa en el lleure que sigui rica, diversa, interconnectada i contextualitzada. Creure en la potencialitat i petjada de l’educació no formal, que es dona a través d’activitats de tipologia molt variada com són els esports, les arts, els casals, les convivències, les llengües, acompanyaments educatius, entre d’altres”. La regidora d’Infància i Joventut anima tothom a créixer en el lleure formant part d’alguna o vàries de les propostes que s’hi poden trobar.Accés a la guia

En aquesta guia d’estiu, les famílies podran trobar un recull de totes les activitats organitzades tant pels ajuntaments com per associacions, clubs i empreses de la Seu d’Urgell i comarca.

La guia es lliurarà en format paper a tots els alumnes des d’educació infantil 3 fins a 6è curs de primària. També es podrà consultar al bàner, a www.laseu.cat. A més a més, s’enviarà a tots els grups de WhatsApp de pares i mares dels centres educatius.

La Guia d’Estiu 2024 també es podrà trobar físicament en instal·lacions i equipaments de la Seu com l’Oficina Jove, l’Ajuntament, Turisme Seu, el centre cultural Les Monges, la Biblioteca sant Agustí, el Consell Comarcal, entre d’altres.

Val a dir que joves de la Seu i comarca treballaran en alguna de les activitats que apareixen en aquesta guia, després d’haver superat el curs de premonitor o de monitor, títols que s’inclouen en el Pack Lleure que organitza l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES