Integrar la perspectiva de gènere en el teu negoci

Cal implementar la igualtat d'oportunitats en el treball (AMIC)
Cal implementar la igualtat d’oportunitats en el treball (AMIC)

Implementar la perspectiva de gènere en el teu negoci és imprescindible per a promoure la igualtat, crear un entorn inclusiu i satisfer les necessitats de tot el personal de manera equitativa. Per a fer-ho, en primer lloc és crucial realitzar una anàlisi detallada de la teva empresa per a identificar possibles bretxes de gènere en àrees com la contractació, la promoció, la compensació i la participació en la presa de decisions. Això t’ajudarà a comprendre millor on es poden realitzar millores i quines accions prendre.

Cal desenvolupar i aplicar polítiques de recursos humans que promoguin la igualtat d’oportunitats i la no discriminació en tots els aspectes de l’ocupació, des de la contractació fins a la capacitació i el desenvolupament professional. Assegura’t d’oferir igualtat de salaris i de proporcionar oportunitats equitatives de creixement i avanç per a tots els empleats, independentment del seu gènere.

De la mateixa manera, és fonamental fomentar una cultura organitzacional que valori la diversitat i la inclusió, i que promogui un ambient de treball segur, respectuós i lliure de prejudicis i estereotips de gènere. Això pot implicar la implementació de programes de sensibilització i capacitació sobre diversitat i inclusió, així com la creació de comitès o grups de treball dedicats a la igualtat de gènere.Per Tot Sant Cugat

TOTES LES NOTÍCIES