El tràfic mòbil per Internet es “menja” al de telefonia de veu

Una dona navegant per Internet a través del mòbil
Una dona navegant per Internet a través del mòbil (SFG)

Els abonaments per servei durant el mes d’abril de 2024 se situen en 52.379 abonats als serveis de telefonia fixa, 120.974 abonats als serveis de telefonia mòbil i 43.579 abonats a Internet de banda ampla. Aquestes dades suposen una variació percentual del +2,7% respecte al mes d’abril de l’any anterior en telefonia fixa i del +3,7% en telefonia mòbil. Quant als abonats a Internet de banda ampla, també es registra una variació percentual positiva, del +6,7%, respecte al mateix mes de l’any anterior.

El tràfic telefònic en minuts sense Internet durant el mes d’abril de 2024 se situa en 11,83 milions, el que representa una variació percentual positiva del 4,2% respecte al mateix mes de l’any anterior. Pel que fa al tràfic nacional, ha estat de 8,32 milions de minuts (70,3% del total i equivalent a un +8,1% respecte a l’any anterior), mentre que el tràfic internacional ha estat de 3,51 milions de minuts (29,7% del total i un -3,9% respecte a l’any anterior).

El tràfic per Internet en GB durant el mes d’abril se situa en 12,80 milions de GB, fet que representa una variació percentual positiva del 17,5% respecte al mateix mes de l’any anterior.

En termes generals, s’observa una clara disminució de l’ús del tràfic telefònic de veu tant nacional com internacional, que es tradueix en un augment constant de l’ús de l’Internet, i, de manera molt destacada, del tràfic mòbil.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES