Baró pregunta per l’acord empresarial signat entre ACCIÓ i Andorra Business

Pere Baró, conseller general socialdemòcrata
Pere Baró, conseller general socialdemòcrata (PS)

El conseller general socialdemòcrata, Pere Baró, ha entrat una bateria de preguntes escrites a Sindicatura i adreçades al Govern sobre l’acord signat entre l’Agència per la competitivitat de l’empresa del Departament d’empresa i treball de la Generalitat de Catalunya i Andorra Business, que es va segellar el maig de 2022.

Baró ha preguntat per l’estat d’aquest conveni entre ambdues entitats i quantes empreses -catalanes i andorranes- l’han aprofitat. En aquest sentit, el conseller general demana quantes companyies catalanes han vingut al Principat a desenvolupar les seves activitats empresarials gràcies a dit acord i la xifra d’actuacions de col·laboració s’han impulsat gràcies a aquest conveni.

Finalment, Baró també ha sol·licitat saber quantes trobades entre empreses de l’Alt Pirineu i l’Aran i les andorranes s’ha efectuat des de l’aprovació de l’acord, quin és l’estat del projecte “Living Lab” impulsat per Andorra Recerca + Innovació i quina avaluació fa Govern sobre el primer any de la signatura de dit conveni.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES