La Seu: Trobada d’alumnes i persones grans del projecte ‘Tots som joves, tots som grans’

Joves i gent gran en la trobada final del programa ‘Tots som joves, tots som grans’ (Aj. la Seu)

Aquest matí de dimecres ha tingut lloc la darrera sessió d’Aprenentatge i Servei ‘Tots som joves, tots som grans’ amb una trobada final celebrada als jardins de la Llar de Sant Josep que ha consistit en un esmorzar de germanor entre alumnes i persones grans participants en aquest projecte.

Durant un parell de mesos, 50 alumnes de 4t d’ESO del col·legi La Salle i més d’una cinquantena d’usuaris i usuàries de la Llar de Sant Josep i de la Fundació Sant Hospital han compartit diferents activitats a fi d’estrènyer lligams entre ells, les quals s’han anat realitzant en diverses sessions.

Aquest projecte forma part del pla estratègic del Col·legi La Salle. L’objectiu d’aquest Projecte d’Aprenentatge i Servei és afavorir el compromís cívic i la millora de la qualitat de vida de la gent gran del territori, contribuir a que els alumnes siguin socialment responsables i en un futur compromesos amb les causes solidàries, afavorir el desenvolupament cívic, ètic, personal i social.

‘Tots som joves, tots som grans’ és un projecte d’Aprenentatge i Servei on, a part de la Fundació Sant Hospital i la Llar de Sant Josep, hi col·laboren l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, a través de les Àrees d’Educació i de Gent Gran i l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.  

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES