cassEl Govern ha aprovat el Decret pel qual es fixa la data de les eleccions al Consell d’Administració de la CASS, que tindran lloc el pròxim dia 25 de juny. D’acord amb el Reglament de les eleccions al Consell d’Administració de la Caixa Andorrana de Seguretat Social, per dur a terme les votacions els col·legis electorals s’obriran a les 8 del matí i es tancaran a les 9 de la nit.

Les llistes electorals poden ser consultades a partir del 28 d’abril del 2014 a les oficines de la Caixa Andorrana de Seguretat Social, de dilluns a divendres de les 8 h a les 14.45 h. Si els cotitzants no figuren inscrits en aquestes llistes, poden sol·licitar la seva inscripció a la 5a planta de les oficines de la CASS fins al 6 de maig del 2014 inclòs.

La presentació de candidatures s’ha de formalitzar a la seu de la CASS fins al 14 de maig del 2014. Els impresos oficials de presentació de candidatures corresponents estan a la disposició de les persones interessades a les oficines de la CASS. La campanya electoral s’iniciarà el dia 14 de juny del 2014 i finalitzarà el 23 de juny del 2014. El vot per dipòsit s’iniciarà el 16 de juny del 2014 i finalitzarà el 23 de juny a les 13 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada