bpaLa preocupació dels treballadors de l’entitat pel futur ha fet que aquesta tarda designessin els seus representants sindicals.

Ho han fet en una reunió celebrada aquesta tarda amb representants del personal de l’empresa. Segons ha pogut saber aquesta casa, serien 12 els escollits. Els treballadors també s’han reunit amb els administradors nomenats per l’Institut Nacional de Finances amb la seva directora al capdavant. Una trobada segons indiquen fonts de l’INAF, que ha servit per comentar els problemes amb que es troben els treballadors al dia a dia amb els clients que vénen a retirar els seus diners.

2 comentaris

  1. com a ex-treballador de Banca del grup Rumasa, que per culpa de la gestió , fraudulenta en molts casos, dels alts executius de l’entitat , que va portar a la dissolució i expropiació de 17 petits bancs, amb les conseqüències per els treballadors, que com ara vosaltres, tot i donant la cara davant els clients, no varen tenir la mateixa sort que els causants, el consell d’administracion i els alts executius i el tipus de operativa bancaria que es feia.

  2. Certament els problemes que es troben quan venim els pobres clients els afecta, pero encara no s’ han enterat aquesta (ah no que es funcionaria i cobre faci el que faci) que tambe estan preocupats pel seu futur. Molt incert, ja que aquest el nostre gran govern de assessors i grans universitaris no te capacitat de respotsa per aquesta pobre gent.
    La crisi s’ ha gestionat de forma patetica, ara això si, som a europa, visca europa.
    Ara si vos dic el que penso quedeu-vos amb europa i amb els americans i deixeu-nos amb la kostra gent, que es honrada i treballadorA i que no es mereix el que esta pas
    sant (clients i empletas)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada