El tercer raid solidari Andorra-Marroc comença la recollida de material

raid-solidariLa nova edició del raid solidari entre Andorra i el Marroc ja s’ha posat en marxa i per això s’ha començat la recollida del material que serà lliurat directament als poblats per les famílies que s’uneixin a aquesta proposta solidària que tindrà lloc del 17 al 26 d’abril. Per això, l’organització ha ubicat punts de recollida al Comú d’Ordino, de Sant Julià i d’Escaldes-Engordany, així com a la Universitat d’Andorra en què es podrà dipositar material escolar, llibres d’idiomes, subministraments higiènics, i cremes hidratants i protectors solars.

El material que es reculli serà lliurat personalment per les persones que integrin la caravana solidària que es desplaça d’Andorra al Marroc en vehicles tot terreny. De fet, un dels objectius del raid és conscienciar els nens d’Andorra de les condicions en què viuen els infants del desert i de les mancances que tenen.

A més, cada any s’intenta fer una acció directa que generi un canvi en el desenvolupament de les persones, i en aquesta ocasió es farà una canalització des del pou d’aigua on es va posar la bomba d’energia solar l’any 2012 fins a un dipòsit elevat per fer arribar l’aigua fins a les llars dels habitants del poble d’Ouzina.