natura-protegidaL’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell inicia aquest dijous, 13 de març, una nova edició del cicle de divulgació dedicat a la natura de l’Alt Urgell, que constarà d’una xerrada inaugural i tres sortides en diversos indrets naturals de la comarca.

El cicle obrirà amb una xerrada, a les vuit del vespre, sobre Els climes de l’Alt Urgell a càrrec del climatòleg Pere Esteban, que tindrà lloc aquest dijous, 13 de març, a les vuit del vespre al mateix Espai Ermengol.

Tres sortides

Parlem de Natura Protegida seguirà diumenge, 16 de març, amb una sortida a la Bastida d’Hortons per conèixer la geologia de la comarca. La sessió, que s’iniciarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a les dues del migdia, anirà a càrrec del geòleg Pep Quesada.

La segona sortida serà diumenge, 23 de març, i es farà a la Muntanya d’Alinyà que anirà a càrrec del naturalista urgellenc Jordi Dalmau. La sortida per conèixer la fauna de la comarca tindrà lloc de 10 del matí a dues del migdia.

El cicle es clourà amb una tercera sortida per conèixer la flora de l’Alt Urgell que tindrà lloc a Gavarra el diumenge 30 de març. L’activitat també anirà a càrrec de Jordi Dalmau, i es desenvoluparà de 10 del matí a dues del migdia.

Activitat familiar

Cal remarcar que Parlem de Natura es tracta d’una activitat apta per a famílies. Les tres sortides s’iniciaran sempre des de la cinquena planta de l’Espai Ermengol. Els participants a les excursions es desplaçaran amb els seus vehicles fins al lloc on es desenvoluparà l’activitat en qüestió.

En cas de mal temps, es farà una xerrada taller a l’Espai Ermengol.

Per participar en qualsevol d’aquestes tres sortides, cal fer una inscripció prèvia al mateix Espai Ermengol de manera presencial, o trucant al 973 353 057 o per correu electrònic info@espaiermengol.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada