Segona derrota del VPC, ara contra el Saint Orens per 15 a 18

Segon partit de lliga i segona derrota per al VPC Andorra, totes dues a l’Estadi Nacional. Els tricolors han caigut avui 15 a 18 davant el Saint Orens, un rival que també havia perdut en la primera jornada.

Partit molt ensopit avui a l’ Estadi Nacional. El VPC es veia les cares amb el Saint Orens, un rival a priori inferior al de la primera jornada. L’equip entrenat per Jonathan Garcia i David Kirikaixvili avui no ha estat capaç de fer moure l’oval. L’equip ha marxat al descans amb el caseller a 0. Els visitants han anotat un assaig a les acaballes de la primera meitat deixant el marcador 0 a 10 a la mitja part.

A la represa una nova penalitat transformada encara ha posat més terra pel mig. En aquell moment ha arribat una tímida reacció local. Avelló escurçava distàncies transformant una penalitat. En el minut 60 Dani Raya ha completat un assaig del paquet davanter transformat per Avelló. Els andorrans 10 a 13 a només 3 punts. La remuntada s’ha vist tallada de socarrel amb aquesta bona jugada del Saint Orens que suposava el segon assaig per als francesos.

Amb superioritat el VPC ha estat capaç de tornar a anotar mitjançant Enric Closa, 15 a 18, però ja només 5 minuts per davant. A les acaballes del partit els visitants s’han quedat amb 13 per aquest placatge alt. L’Andorra no ha tingut temps d’aprofitar l’avantatge i ha acabat sumant la segona derrota en dos partits de lliga, tots dos a casa.

Com a mal menor l’equip ha pogut sumar avui el seu primer punt gràcies al bonus defensiu.