El Cicle de Perfeccionament Professional 2017 s’inicia amb vuit seminaris

La  Universitat d’Andorra (UdA) inicia el Cicle de Perfeccionament Professional 2017 amb vuit seminaris oberts al públic sobre temàtiques diverses, una oferta que s’anirà complementant amb més propostes en el decurs de l’any. Aquestes formacions curtes, finançades amb la col·laboració amb una entitat bancària, s’impartiran a la mateixa Universitat.

 Intel·ligència lingüística per a millorar l’autolideratge i el lideratge d’equips (27-28 de gener)

 Innovation, de la créativité à la disruption (6, 13 i 20 de febrer)

 Formació d’educació emocional per a docents i educadors/es (10-11 de febrer)

 Sostenibilitat, consumidor i innovació. Estratègies i casos d’èxit (17-18 de febrer)

 Neuroeducació: de la neurociència a l’aula (3-4 de març)

 La creativitat a l’aula (24-25 de març)

 Avaluar per aprendre (5-6 de maig)

 Pensament computacional: ensenyem els infants a programar (13 de maig)

La Universitat d’Andorra, conscient que la divulgació científica no s’ha de limitar a l’ensenyament reglat, sempre ha basat la seva planificació en l’obertura mitjançant la difusió dels coneixements que li són propis entre la societat andorrana en general. En aquesta línia, ha organitzat, des de l’any 1996, el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), adreçat als estudiants del darrer curs de les formacions i obert als professionals del país. Mitjançant el CPP es pretén oferir als alumnes que finalitzen els estudis i als professionals formació altament especialitzada en els seus àmbits.

El Cicle de Perfeccionament Professional compta amb la col·laboració d’una entitat bancària que, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb la Universitat d’Andorra des de l’any 2004, a través del qual contribueix a facilitar l’accés a la formació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *