L’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra va enviar una Carta al President de la República de Portugal, Marcelo Rebelo de Sousa expressant el condol i la solidaritat del Poble Andorrà amb el Poble Portuguès després dels terribles incendis soferts en els darrers dies.

El text de la Carta és aquest:

“En nom del Poble del Principat d’Andorra, de les Autoritats i en el meu propi, desitjo fer-vos arribar el meu sentit condol per les víctimes dels terribles incendis d’aquests darrers dies al centre de Portugal, perquè ho feu arribar a les famílies entristides per aquestes pèrdues tan irreparables de persones i de béns.

“En aquestes hores de commoció, us asseguro la solidaritat així com la comunió i la proximitat dels Andorrans amb el dolor de Portugal, amb tots els ferits i afectats per aquests desgraciats incendis, i encomano els difunts a la misericòrdia de Déu, demanant-li que els aculli en la pau i en la llum de la seva vida eterna.


“El Principat d’Andorra està commogut per aquesta desgràcia que afecta el Poble Portuguès, i us envia un càlid missatge de consol per a totes les persones durament colpejades per aquesta tragèdia del foc, amb el desig que puguin trobar la solidaritat i l’ajuda que necessiten en aquestes hores de gran dolor. Que Déu sostingui i salvi
l’estimat Poble de Portugal, amb tants llaços familiars i de fraternitat amb el Principat d’Andorra.”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada