El nostre vehicle en cas de trasllat

transport de vehicle
Foto nakhon100

Quan un es trasllada de casa és una experiència estressant però si a sobre es fa a una ciutat situada a centenars o milers de quilòmetres, la mudança es converteix en tota una odissea en la qual molta gent no sap com actuar.

Moltes vegades pensem que fer-ho conduint és la manera més simple, però no comptem que el vehicle patirà un desgast i a més tindrem despeses afegides com són el combustible, l’allotjament, peatges i els àpats durant el viatge.

El primer que hem fer a l’hora de traslladar el nostre vehicle (cotxe, moto, caravana) a una altra ciutat és planificar el procés amb unes setmanes d’avançament, de manera que puguem trobar una empresa de transports que sigui capaç de portar el cotxe de la manera més adequada.

Una de les coses que heu tenir en compte a l’hora de contractar el trasllat del vehicle a una altra ciutat és el cost, que es basa en tres elements fonamentals: ciutat de destí i d’origen, volum del vehicle, dia que volem fer el trasllat.

Hi ha dos tipus de transport: transport de porta a porta i transport de terminal a terminal.

En el primer el vehicle el recullen al nostre domicili actual i el deixen al nostre nou domicili, però en el de terminal a terminal el transport es fa des d’una base prèviament establerta i es deixa en una altra base de la ciutat de destí.

Font: redacció. espaciocoches.com
Per Tot Sant Cugat