Amanida d’arròs amb salmó i verdures

Amanida d'arròs amb salmó i verdures
Hem d’aprofitar el que queda d’estiu per a fer amanides d’aquest tipus (Autor: queapetito.com-Jose)

Fàcils de fer, nutritives i molt refrescants, ara, que encara som a l’estiu, les amanides són ideals per a aquesta temporada. A més, permeten combinar una infinitat d’ingredients, pel que podrem variar-les cada dia. Avui presentem una amanida amb base d’arròs, fàcil de fer i molt gustosa.

Els ingredients (per a 2 persones):
– 150 g d’arròs blanc (o integral).
– 1 carabassó.
– 1 llauna de pèsols (uns 80 g).
– 1 sobre de salmó fumat.
– Oli d’oliva verge extra i sal.

Opcional: se li poden afegir altres verdures com: blat de moro, pastanaga o pebrots.

Preparació:
– Pelarem el carabassó i ho tallarem.
– Posarem a bullir el carabassó i els pèsols en una olla amb sal i abundant aigua.
– En una altra olla, bullirem l’arròs.

Un cop bullits els ingredients, colarem i deixarem refredar, per a posteriorment muntar l’amanida al nostre gust. L’arròs preparat pot guardar-se a la nevera degudament tancat, durant uns dos o tres dies com a màxim.

TOTES LES NOTÍCIES