Supera la Covid-19 embarassada i a dues setmanes del part

La Sofia, l'Aitor i la seva filla Alma
La Sofia, l’Aitor i la seva filla Alma

La Sofia, l’Aitor i la seva filla Alma, de dos anys, esperen una nou integrant de la família d’aquí a dues setmanes. Aquesta família laurediana ha superat el coronavirus. Ella és professora d’educació física a l’escola andorrana, un dels primers brots de la Covid-19 a Andorra.

Han estat 22 dies confinats a casa amb restriccions més severes. “No hem pogut sortir al supermercat o a la farmàcia a fer les compres bàsiques. Fins i tot per llençar les escombraries necessitàvem algú perquè ens les fes”, explica la Sofia, qui lamenta la duresa del confinament estricte perquè “es fa dur que t’ho deixin a la porta i no els puguis ni donar les gràcies cara a cara”.

No ha estat fàcil viure un confinament tan estricte a casa amb una nena de dos anys. “S’agraïria tenir una mica de contacte amb la natura però seguirem les directrius“, diuen responsablement.

Afortunadament a casa es poden fer moltes coses. Futbol, cuina o l’esport preferit dels més menuts: saltar al llit. Ara cal mirar el vessant positiu: estan dintre els 26 casos de persones recuperades. A més, la Sofia està embarassada de 35 setmanes. “Esperem haver creat els anticossos que ara ens fan estar immunitzats i estar més tranquils per l’arribada del nostre bebè”, desitgen.

L’experiència els ha donat una injecció de vitalitat a l’espera de l’arribada de temps millors. Junts han pogut superar el coronavirus.