Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Evita el joc dels retrets, els enfrontaments acabaran malament. Canalitza les teves emocions i relaxa’t. Treball: comptes amb l’aprovació de persones que t’ajudaran a tirar endavant els teus projectes, aprofita, tiraràs endavant.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

 Evita forçar les coses, sobretot si la persona a la qual pretens seduir no s’aclareix i et demana paciència. Treball: acumular tasques, compromisos i encàrrecs que no es poden assumir et passarà factura, organitza’t.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Una relació d’amistat pot convertir-se en alguna cosa més, si t’atreveixes a creuar el límit. Pensa què et convé més. Treball: la solució està en el diàleg constructiu, medita molt les paraules abans de reunir-te.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Si la visió de les coses que té la teva parella difereix de la teva, no tractis de canviar-la, sinó de comprendre el seu punt de vista. Treball: no et tanquis al teu món, tot se solucionarà per si sol. Col·labora i tot anirà millor.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Si hi ha alguna cosa que no vols que se sàpiga, no ho vagis explicant i després et queixis. Sigues més prudent. Treball: controla els teus impulsos en quelcom que no és cosa teva, ja que pots provocar un conflicte i sortir mal parada.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Allibera la teva ment i el teu cor i centra’t en els moments dolços, en les persones que t’estimen. Treball: no vagis a massa velocitat si el que desitges és entregar un projecte impecable. Les presses poden fer-te fallar.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Hi ha gent que cuida de tu, perquètu també et saps entregar-te quan els altres et necessiten. Treball: estàs donant el màxim de tu i demanen més. No forcis el ritme, tot acabarà sortint a cor què vols..


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

La teva força de voluntat, la teva tenacitat, les teves ganes d’estar bé i de construir els teus objectius et portaran a l’èxit. Treball: bon moment per prendre decisions i sortir de l’aclaparament o de la inseguretat si estàs a l’atur.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Estigues atenta als consells que et donaran, ja que t’ajudaran a enfocar una situació sentimental des d’un altre angle. Treball: assumeix els errors que hagis comès i reprèn els teus projectes amb il·lusió i molt compromís.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

No esperis facilitats, genera-lestu mateixa, amb voluntat aconsegueix que la sort acompanyi els teus avanços. Treball: hi ha queixes justificades, no has fet bé les coses, assumeix-ho i pren-t’ho com una bona lliçó.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Estàs obligada a gaudir del que tens, perquè hi ha persones molt properes que no ho estan passant bé. Treball: pensa molt el que vas a fer abans de llançar-te a emprendre un negoci. Traça un pla de viabilitat.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Resulta molt complicat controlar una situació emocional desbordada, pregunta’t què t’està ofuscant. Treball: estaràs absent en un moment decisiu, però no t’atabalis. Demana que et facin costat i tiraràs endavant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada