Àries
del 21 de març
     al 20 d’abril         
De les crisis sempre s’aprèn, deixa enrere rancors i qualsevol emoció contrària a la teva felicitat i guanyaràs. Treball: pren-te amb calma la signatura d’un acord, espera que et cridin i negocia sense precipitacions.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Et sents més a gust en les distàncies curtes, és el teu punt fort perquè saps arribar al cor, quan t’ho proposes. Treball: dubtes respecte a una decisió que has de prendre. Reflexiona i encertaràs.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Només si estàs disposada a ser feliç, gaudiràs de les teves relacions sentimentals. Tot t’anirà d’allò més bé. Treball: aquesta setmana sorgeix l’oportunitat de demostrar el que saps fer gràcies a la teva confiança i actitud.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Estaràs molt sensible emocionalment, i és possible que saltis per tot, pren distància. Treball: allibera’t de compromisos que no et deixen espai, les presses et perjudiquen. Aprèn a centrar-te en l’essencial.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Allunya’t de persones i situacions que et compliquen la vida, ocupa’t dels teus assumptes, la teva família, la teva parella, Treball: viuràs un episodi incòmode, possiblement una discussió, no ho deixis córrer, parla i supera-ho.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Sorprèn a la teva parella amb detalls sorpresa: un sopar, un passeig romàntic, l’experiència us enriquirà. Treball: no t’atabalis, organitza’t, encarrega’t personalment del que és urgent i delega tota la resta.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

T’adonaràs del que vals, dels sentiments que despertes en els altres. Gaudeix de sentir-te tan estimada. Treball: les energies, les idees i la creativitat es reforcen. Duu a terme els teus projectes.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Bon moment per analitzar les teves relacions afectives i familiars i canviar el que no t’agrada. Treball: no es pot estar enfrontat a una persona a la que veus a diari, per sobre del personal, demostra la teva professionalitat.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

El teu sentit de l’humor és una benedicció per superar conflictes i discrepàncies. Dos no discuteixen si un no vol. Treball: expandeix els teus recursos creatius, contacta amb els que comparteixen els teus interessos i els teus projectes es realitzaran.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Les relacions estables i duradores són difícils d’aconseguir, però val la pena intentar-ho. Treball: t’espera una setmana intensa, pel que fa a tasques d’organització, et sentiràs atabalada, però superes el caos. 


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Les atencions que prestes a les persones que estimes, t’ajuden a mostrar el teu costat més encantador, la teva tendresa és el més bonic de tu. Treball: deixa que els altres exposin el seu punt de vista, escoltar et donarà idees.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Quan sorgeix el dubte, és que hi ha alguna cosa a solucionar. Posa en ordre els teus sentiments i les aigües tornaran a la seva llera. Treball: massa tasques alhora, no podràs amb tot. Estableix un pla viable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada