Finalitza l’interrogatori de la fiscalia a Joan Pau Miquel en el judici del cas BPA

BPA
Banca Privada d’Andorra. Foto: Arxiu

Punt final a l’interrogatori del fiscal a l’exconseller delegat de BPA Joan Pau Miquel, en el marc de la causa primera contra el banc. Tot seguit ha estat el torn de l’acusació particular, que s’ha limitat a llegir les preguntes que volia formular, ja que Miquel s’ha acollit al dret de no declarar.

El fiscal ha exposat els dubtes sobre el funcionament de l’operativa dels comptes numerats. En aquest sentit Miquel ha reconegut que el banc va dissenyar un sistema el 2008 de societats que servien per rebre diners i transferir-los posteriorment a comptes numerats, per evitar sospites dels països de procedència dels clients.

El fiscal també ha insinuat que Miquel pagava compensacions econòmiques als integrants del comitè de prevenció del blanqueig per garantir la seva fidelitat.

Aquest dimecres ha finalitzat l’interrogatori del fiscal i ha estat el torn de l’acusació particular, que s’ha limitat a llegir les preguntes que volia plantejar a Miquel, ja que aquest s’ha acollit al dret de no declarar.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES