Encamp entrega 4.000€ en premis del XIV concurs d’embelliment floral

Mas entrega el primer premi en la categoria de comerços del XIV Concurs d'embelliment floral del Comú d'Encamp
Mas entrega el primer premi en la categoria de comerços del XIV Concurs d’embelliment floral del Comú d’Encamp. Foto: Comú d’Encamp

El Comú d’Encamp ha fet entrega aquest dilluns dels premis als 20 finalistes del XIV concurs d’embelliment floral de la parròquia, i s’han entregat premis per valor de 4.000€. Tots els participants han rebut un val de 20 € bescanviable per plantes, flors o material de jardineria en els establiments col·laboradors especialitzats de la parròquia.

La cònsol major, Laura Mas, i el conseller d’Higiene, Medi Ambient i Agricultura, André Riba, han estat els encarregats de fer entrega dels guardons als diferents premiats (el xec regal, un diploma acreditatiu i una ponsètia), ja que per motius sanitaris l’acte, que habitualment es fa cap a l’octubre, s’ha dut a terme avui, de forma restringida, només amb els finalistes de cada categoria i sense públic.

La cònsol major, Laura Mas, ha anunciat que de cara a l’any vinent “introduirem algun petit canvi en el concurs amb l’objectiu de créixer en el nombre de participants, ja que la col·laboració entre els particulars i el Comú és una fórmula d’èxit”.

Mas ha animat a tots els participants a repetir la primavera vinent a la XV edició,  i a participar, ara al desembre, al I Concurs d’Aparadors i Decoració de Nadal “gràcies a la vostra creativitat gaudirem, també ara a l’hivern, d’un bonic paisatge urbà amb motius nadalencs”.

Andreu Riba ha recordat que el moviment de Viles Florides que enguany va reconèixer Encamp com una parròquia de 4 flors d’honor “va valorar molt positivament que des del Comú s’incentivés la participació ciutadana, amb accions com el Concurs d’embelliment floral, per promoure iniciatives de foment del medi ambient i la sostenibilitat com és Viles Florides“.

El jurat, constituït per l’encarregat de parcs i jardins comunal, un membre de l’Associació d’Empreses d’Encamp, un membre de l’Associació de la Gent Gran d’Encamp, un tècnic de jardins i per la directora d’Higiene, Medi Ambient i Agricultura del Comú d’Encamp, han coincidit en que “molts dels participants repeteixen any rere any, i tot i així, ens sorprenen amb noves composicions i creativitats”

En l’edició d’enguany s’han entregat un primer premi i tres segons premis a la categoria de xalets i edificis. Dos primers premis, un segon premi  i un tercer a la categoria d’apartaments i pisos.

En la categoria d’hotels i residències el primer premi ha estat per a l’Aparthotel La Solana i el segon premi per a l’hotel Guillem, i en la categoria de comerços el primer premi ha estat per Maxicurs i el segon per a Signum.

Per decisió del jurat, enguany s’ha premiat fora de concurs, un en la categoria de xalets i edificis amb un val de compra de 125 €, dos en la categoria d’apartaments i pisos, amb un val de compra de 75 €, i en la categoria de comerços al restaurant La Cirera, amb un val de compra de 75 €.

Al Pas de la Casa s’ha premiat amb el 1r premi de comerços al Cafè la Residència i amb el segon premi a La Camarguesa II. En algunes categories, alguns premis han quedat deserts.

 

TOTES LES NOTÍCIES