Els Escorpí lluitareu pel que creieu just en el treball del 6 al 12 d’abril

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Mostres interès per expressar qüestions que fins ara tenies ocultes. Amb Venus per Casa III, moderes el teu discurs. Pot sorgir l’amor al xat o amb una persona veïna.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Si et preocupava l’economia, Venus a Casa II, pot portar un ajut. Practiques activitats plaents com la cuina. Amb una amistat podeu patir un malentès, mira de ser clar.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Pots mostrar-te molt seductor. Si tens parella, s’inicia una etapa de vivències intenses. Alguna qüestió relativa a la professió no està clara i toca esperar una mica.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Gaudeixes del teu món més íntim, de meditar i de la tranquil·litat. També cap la possibilitat de que algú estigui començant a interessar-te, però encara ho dus en secret.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Pots sentir-te impacient i cercaràs la manera de cremar l’energia. Evita entrar en discussions estèrils. Algunes coses del passat et vénen a la memòria per comprendre-les.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Un excés de missatges i comunicació t’obligarà a triar, perquè necessites temps pel que és més important. Pots viure moments d’especial romanticisme amb la parella.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

 

Venus a Casa IX, inclina a un augment d’energia i connexió amb persones que viuen lluny de tu. La relació amb els fills, entra en una nova etapa on et mostres més actiu.

 

 

 

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

En l’àmbit laboral prens una actitud més defensiva i lluites pel que creus just. Pots viure alguna tensió amb les persones més joves de la llar. Caldrà tenir paciència.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Si cerques col·laboradors, amb Venus transitant per Casa VII, pot ser el moment. La ment et va a mil per hora i fins i tot pots tenir algunes intuïcions importants.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Sembla que pots tenir pèrdues econòmiques, però amb el teu tarannà controlat remuntaràs molt bé. Si véns de patir algun problema de salut, entres en una notable millora.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Mart transita pel teu signe i prefereixes anar per lliure i no seguir camins aliens. Sospeses ser pare o mare en aquestes dates. Pots descobrir un nou talent artístic.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Saturn per Casa XII inclina a fer-te responsable dels teus punts febles. Compte amb deixar-te envair pel pessimisme. Mantenir-te actiu t’ajudarà a tenir un bon equilibri.