Els Cranc tindreu una etapa de grans reflexions del 29 de juny al 5 de juliol

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Mart a Àries, t’ofereix un estímul extra. Sobretot, pots sentir-te encoratjat a iniciar projectes laborals en solitari, així com afrontar nous reptes de caire més personal.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Amb Venus per Casa II, recuperes el control de l’economia, però també et dones alguns plaers. Una persona més jove que tu, es fa present i inicieu converses en secret.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Venus a Bessons, et dota d’un extra de sex-appeal i pot ser que no et manquin els/les amants. Sigues curós amb la correspondència, un document important es podria perdre.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

El teu ànim és seré i procures tenir els teus espais de relaxació i en la intimitat. Etapa d’estudis o de grans reflexions. T’enfoques en tenir una major estabilitat.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Vius l’etapa de l’any en que et sents més predisposat a la reflexió. Mart en trànsit per Casa IX impulsa a un augment de l’activitat física i dels desplaçaments o viatges.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Et mous per aconseguir recursos amb els que afrontar un projecte, que en molts casos serà en parella o amb un soci. El Sol a Casa XI, t’il·lusiona i empeny cap al futur.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Mart porta moviment al sector de la parella. Si hi havia assumptes pendents de resoldre, ara poden sortir a la llum. Algunes persones del signe, dubten entre dos amors.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Mart es mou pel teu sector laboral, el que inclina a la reactivació de la feina i  una tornada a l’activitat habitual. Sigues prudent amb els objectes punxeguts i el foc.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Es reactiva el sector amorós i dels fills. Estàs conqueridor i amb millor ànim, com rejovenit. Si algú entra a la teva vida sentimental, no corris i ja s’anirà mostrant.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Podries descobrir un secret familiar que canviï la visió d’algunes coses de la teva vida. Estàs més territorial i defenses el que consideres que és teu, sobretot a la llar.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Amb Mart per Casa III, compte fins a deu abans de parlar doncs podries vessar-la i crear un conflicte. Si hi havia un assumpte pendent amb els germans, en podeu parlar.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Si hi ha un sector on t’has de posar les piles, és en l’econòmic, doncs podries arribar a tenir problemes de liquiditat. Amb Mart a Casa II, bon moment per iniciar una dieta.