El sofà que pot amb tot

sofà herb
Sofà Herb

Fins ara un sofà no era suficient per equipar un menjador. Però el sofà Herb dissenyat per Burak Kocak ens resulta suficient per instal·lar-nos àmpliament a casa, sense necessitat d’adquirir molts més mobles. I tot gràcies al fet que ja els incorpora a sobre!

Aquest magnífic sofà, juntament al típic seient de tres places, disposa d’una prestatgeria de peu a l’esquerra i una taula auxiliar amb funció de jardinera a la dreta. Podeu organitzar els vostres llibres favorits en els diferents prestatges i utilitzar l’espai per col·locar tot tipus de decoracions. Tanmateix, l’extensió de la dreta us servirà per col·locar plantes d’interior i utilitzar la part inferior per dipositar els comandaments de la televisió o algunes revistes.

Si arribats a aquest punt, Herb ja sembla un disseny molt complet, encara cal afegir-li la làmpada mòbil que sobresurt de la prestatgeria. A més de tot això, no podem obviar la gran elegància del conjunt que combina el gris i les ratlles verticals de la funda del sofà, amb la calidesa de la fusta amb què està construït tot l’esquelet.

I finalment podem fer ús també d’un endoll que ve instal·lat en una cantonada de la prestatgeria lateral perquè puguem connectar el nostre mòbil, el nostre ordinador o qualsevol altre aparell elèctric.

Font: www.vivirhogar.es
Per Tot Sant Cugat

TOTES LES NOTÍCIES