El Cadí Circuit Fer incorpora una nova cursa, la Vertical Urgellet

Cartell del Circuit Fer del 2020
Cartell del Circuit Fer del 2020.

El Cadí Circuit Fer ha anunciat la incorporació d’una nova cursa a l’edició d’enguany: la Vertical Urgellet. L’organització ha concretat que la primera edició d’aquesta prova es durà a terme el dia 7 de novembre i que tindrà una distància de 5,7 km i un desnivell positiu de 791 metres. La sortida serà des de la Seu d’Urgell i la meta se situarà al Roc de la Guàrdia, a damunt de Calvinyà.

Així, a més a més, la Vertical Urgellet esdevindrà l’última prova del calendari, atès que es farà ja ben entrada la tardor. L’organització serà a càrrec del Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu. D’aquesta manera, el Circuit Fer 2020 tindrà finalment un total de 9 proves, de les quals dues són verticals (aquesta nova cursa i l’Arruix de Santa Fe), tenint en compte que enguany descansaran la Vertical Quiri i la Vertical Arp. Tampoc no es disputarà la Bescaran Trail Run.

La lliga de curses de muntanya començarà el dia 11 d’abril amb la 5a Volta Peramola i continuarà el 16 de maig amb la Cursa Escanyabocs, a la Seu. Per a aquestes dues primeres cites ja estan obertes les inscripcions.

TOTES LES NOTÍCIES