Aquest divendres arrenca, a la Massana, el Bosc dels Menairons

Una persona a la cerca de menairons
Una persona a la cerca de menairons (Comú de la Massana)

El Bosc dels Menairons donarà el tret de sortirà aquest mateix divendres, 2 de desembre, a les 18 hores, en un acte molt participatiu, ja que l’equip comunal estarà acompanyat pels joves del Punt 400, els infants de l’Esplai i els padrins de la Massana. Serà una encesa de llums intergeneracional, que anirà seguida d’una xocolatada popular, oberta a tothom. Mentrestant sonaran les nadales, a càrrec de Manu&The Vodka’s.

La música dels artistes del país serà present durant tot el Nadal. Dissabte mateix actuaran el saxofonista Guillem Tudó, a les 12.30 hores, i la cantant Ishtar Ruiz, a les 17.30 hores. A més, hi ha una àmplia programació sobretot per als més petits, amb tallers per a guarnir l’avet de la plaça.

Una de les novetats d’enguany és el concurs de karaoke, el dijous, 8 de desembre, que ja té les inscripcions obertes. També cal destacar el mapping “el vaixell insígnia”, amb la companyia el Palau de Dandream, que sorprendrà el públic familiar.

També s’espera que tingui una gran acollida la versió dels Pastorets, que interpretarà el grup de teatre de la Gent Gran de la Massana. El Bosc dels Menairons compta amb la col·laboració d’Andorra Turisme, ja que l’acció nadalenca s’emmarca dins el projecte Macarulla.

 

Joc dels Menairons: per a divertir-se i guanyar premis

Tot i que les activitats es faran dins el bosc màgic instal·lat a les Fontetes, caldrà sortir fora de la plaça per a buscar els deu menairons que per Nadal han baixat des del camí de les Pedres Blanques de Pal i s’han amagat per diferents racons de la parròquia. El joc consisteix en trobar els menairons i sumar punts. Hi ha molts premis i, a més, són molt atractius, gràcies a la participació dels establiments de la parròquia.

Per exemple, el primer premi consisteix en vals de carburant, un cap de setmana a un hotel d’Erts, dos forfets de dia, material de muntanya, lloguer d’esquís i botes, material de jardineria i una cistella de Nadal. El lot està valorat en 2.500 euros.

TOTES LES NOTÍCIES