La cuina s’ha convertit en un espai multifuncional on les famílies passen gran part del seu temps. Entre les últimes tendències a la cuina, una de les més demandades és la creació d’un hort vertical que, a més de donar color a l’estada, també permet conrear els recursos naturals que utilitzarem per a l’elaboració dels nostres plats.
A més, els horts urbans verticals ofereixen importants beneficis:
Contribueixen a una alimentació més saludable.
Fomenten l’autoconsum.
Generen consciència sobre la correcta utilització dels recursos naturals.
Permeten disminuir les emissions de carboni.
Disminueixen la temperatura ambient. La solució perfecta per a aquells que busquen mantenir un ambient equilibrat, fresc i agradable.
Ens protegeixen dels raigs ultraviolats del sol.
Redueixen les despeses d’electricitat.
Ofereixen la possibilitat de disminuir el soroll extern.
Milloren la qualitat de l’aire purificant-lo i subministrant una olor molt més agradable.
Són de senzill manteniment i no generen massa brutícia.
Converteixen l’espai on es troba en una zona molt més bonica i original.
Amb tots aquests avantatges i beneficis, t’atreveixes a tenir el teu propi hort urbà vertical? Demana consell als professionals per a triar i cuidar les plantes.
Per Decoracionyjardines.com