Tret de sortida a les curses de muntanya amb l’OTSO Travessa Encamp

Sortida de la Otso Travessa Encamp
Sortida de la Otso Travessa Encamp. Foto: ATV

Les fortes mesures de seguretat han estat la principal novetat de l’OTSO Travessa Encamp d’aquest diumenge al matí. La prova encampadana ha estat la primera cursa de muntanya puntuable, després del confinament i ha aplegat prop de 300 persones. Jordi Alís s’ha adjudicat la prova de 21 quilòmetres.

La plaça dels Arínsols ha estat el punt de sortida i arribada de la primera cursa de muntanya postconfinament.

La 37a edició de l’OTSO Travessa Encamp ha encetat la temporada de la Copa d’Andorra d’una manera atípica, ja que les mascaretes han estat indispensables en punts concrets. A més, les sortides s’han fet esglaonades. Tot plegat, un seguit de mesures ben valorades pels corredors, tal i com han remarcat dos d’ells, Pau Capell i Arnau Soldevila.

Les Pardines ha estat l’escenari on confluïen els tres recorreguts. El vencedor de la cursa de 21 quilòmetres ha estat Jordi Alís seguit d’Arnau Soldevila i Martí Lázaro. En noies, el triomf ha estat per Núria Gil. Al podi l’han acompanyat Fàtima de Diego i Queralt Riba.

Un dels grans atractius era veure el campió del món d’ultra trails, Pau Capell, que ha finalitzat setè.

Molts mesos després de la darrera cursa, els corredors arribaven a Encamp amb ganes. Això s’ha traduït en el nombre d’inscripcions, atès que s’han triplicat respecte a l’anterior edició.

TOTES LES NOTÍCIES