Presentada l’app que facilitarà la gestió del Tax-Free als botiguers de la Seu d’Urgell

Presentació de l'app Tax-Free
Presentació de l’app Tax-Free a la Seu d’Urgell. Foto: Ajuntament la Seu d’Urgell.

Els botiguers de la Seu d’Urgell i paradistes del mercat setmanal de la ciutat han conegut aquesta tarda de primera mà l’app que facilita la gestió del Tax-Free, en una reunió informativa que ha anat a càrrec de Mireia Font, tinent d’alcalde de Promoció Econòmica de l’Ajuntament urgellenc, i Lucas Tello, responsable d’operacions de l’empresa Woonivers.

Amb aquesta eina 100% digital i gratuïta, els comerços i parades podran oferir la devolució de l’IVA a través del telèfon mòbil, sense cap cost pels establiments comercials de la ciutat. Precisament en aquesta reunió s’ha explicat de quina manera es posa a disposició de qualsevol establiment comercial de la Seu d’Urgell aquesta eina gratuïta per aprofitar aquest incentiu turístic i comercial el més fàcil possible.

Aquesta és una aposta que impulsa l’Ajuntament de la Seu d’Urgell amb l’objectiu d’atraure nous consumidors a la ciutat, bàsicament del Principat d’Andorra, i alhora potenciar tant el comerç local com el mercat setmanal de dimarts i dissabte.

TOTES LES NOTÍCIES