Música al Monestir de Sant Pere de Rodes

Interior del Monestir de Sant Pere de Rodes
Interior del Monestir de Sant Pere de Rodes | Foto: Cedida

Cada estiu se celebra el festival de música de Sant Pere de Rodes en aquest indret que fou una abadia benedictina de l’antic comtat d’Empúries, dins els límits del bisbat de Girona, situada a l’actual terme municipal del Port de la Selva.

El monestir fou construït al vessant nord de la muntanya de Verdera, en un replà per sota del castell de Verdera, que li donà protecció.

Des de les ruïnes de l’antic cenobi es gaudeix d’una vista excepcional sobre tot el sector de costa situat al nord del cap de Creus, en particular les badies del Port de la Selva i de Llançà. Després del concert inaugural commemoratiu del mil·lenari del Monestir, el Festival de Música de Sant Pere de Rodes continuarà amb la programació habitual de concerts de piano i música de cambra els dimecres i els dissabtes d’agost.

Un any més, l’església de Sant Pere de Rodes serà l’escenari que veurà actuar intèrprets de la nostra terra i estrangers, que oferiran concerts d’all nivell artístic i seduiran el públic, fent-los gaudir de la comunió inigualable entre música i patrimoni.

Més informació Festival de Música de Sant Pere de Rodes

Per www.surtdecasa.cat

TOTES LES NOTÍCIES