Mireia Gutiérrez torna demà a la Copa del Món

Mireia Gutiérrez en la prova de Levi.
Mireia Gutiérrez en la prova de Levi. Foto: Christophe Pallot / Agence Zoom

Després d’uns dies de descans, aquest dimarts torna la competició per als esquiadors de la Federació Andorrana d’Esquí. El plat gran serà la Copa del Món d’eslàlom femení que disputarà Mireia Gutiérrez a Àustria. A casa, a Andorra, se celebra l’eslàlom FIS de l’Esparver, que comptarà per al Nacional d’Andorra.

A Semmering (Àustria), Mireia Gutiérrez competirà demà en la que serà la seva tercera cita de la temporada amb la Copa del Món, després de les dues de Levi (Finlàndia), dels passats 21 i 22 de novembre. Gutiérrez correrà demà amb el dorsal 39. La primera mànega començarà a les 15:15h. La segona està prevista a les 18:30h.

L’esquiadora andorrana arriba a la cita austríaca després d’uns dies d’entrenaments a Andorra i després d’haver competit els dies 12 i 13 de desembre a les Copes d’Europa de Klausberg (Itàlia), on va ser 16a i 21a, respectivament.

 

Campionat d’Andorra d’eslàlom a l’Esparver

De la mateixa manera, demà és dia de competició a Andorra. La pista Esparver del sector El Tarter de Grandvalira acollirà dos eslàloms, un masculí i un de femení, corresponents al Campionat Nacional d’Andorra 2020. La sortida del primer corredor està programada per a les 10:15h.

TOTES LES NOTÍCIES