El secretari general de l'USdA, Gabriel Ubach
El secretari general de l’USdA, Gabriel Ubach. Foto: ARXIU

La Unió Sindical d’Andorra (USdA) demana al Govern, a través d’una carta dirigida al cap de l’Executiu, Xavier Espot, que es prohibeixi per llei els acomiadaments durant els propers dos mesos.

“Degut al gran nombre d’amenaces d’acomiadaments que es poden produir per la crisis del covid19; i vist la greu situació que viu el país i els seus habitants, entenem que la màxima prioritat ha de ser la de mantenir els llocs de treball de tots i cada un dels nostres treballadors“, manifesta la missiva.

Per aquest motiu, l’USdA demana que “per Llei no es pugui acomiadar a ningú els pròxims dos mesos, mesura de caire retroactiu des el cap de setmana del 14 i 15 de març”.

El sindicat es mostra “completament d’acord” en facilitar els ajuts necessaris al teixit empresarial, “però també entenem que s’han de garantir tots i cadascun dels llocs de treball del Principat d’Andorra. Això també ha d’entrar en la corresponsabilitat de la crisi“, exposa la carta.

“Apel·lem a la vostra necessària sensibilitat social, en uns moments tan durs per a la nostra societat, en defensa dels interessos de la capa més feble de la nostra societat”, conclou.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada