Llobarro al forn

Un parell de llobarros fets al forn (Getty images)
Un parell de llobarros fets al forn (Getty images)

Cuinar peixos sencers al forn és molt senzill i ràpid, s’utilitzen pocs ingredients i sempre obtenim un resultat espectacular. Encara que el llobarro és un dels millors peixos per a fer al forn, ens quedarà igualment de saborosa aquesta recepta amb altres peixos similars com l’orada, el salmó o la corbina.

Ingredients (per persona)

1 llobarro fresc
2 cebes tallades a tires
2 tomàquets tallats a tires
1 pebrot vermell tallat a tires
1 llimona tallada a rodanxes
Oli d’oliva
Sal i pebre negre
Herbes provençals



Preparació

Escalfar el forn a 200 graus 

Renta el llobarro, salpebra’l i col·loca’l en una safata per al forn (opcional, posar-lo sobre un llit de rodanxes de patates).

Fica-li per dins algunes rodanxes de llimona.

Després, tapa-ho tot amb les cebes, els tomàquets i el pebrot vermell tallat a tires.

Per últim, escampa les herbes provençals per sobre dels vegetals i el peix.

Afegeix una mica d’oli d’oliva i fica la safata al forn durant uns 20 minuts, aproximadament, o fins que creguis que està ben cuit.

[do_widget id=category-posts-pro-64]