Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Estàs molt pendent de la teva gent i no atendràs els teus plans. Tranquil, el cap de setmana et compensarà amb una sorpresa. Treball: et proposaran un projecte important, així que has d’estar disponible, et convé.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

 Una relació del passat ha tornat a creuar-se en el teu camí. Si vas amb compte, aprendràs a gaudir. Treball: les tensions s’acumulen. Encara que demostris el contrari, els teus excessos podrien passar-te factura.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Algú t’organitza un pla que no esperaves, és una persona que t’adora i t’ho vol expressar de manera ostentosa. Treball: Si tens dificultats a concentrar-te, és perquè el teu cap està en els núvols. Posa més atenció.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Estaràs molt empàtic amb una persona que ho està passant malament. Enginya-te-les per treure-la del bloqueig. Treball: hi ha canvis que et porten a estar més actiu professionalment la sort t’acompanya, aprofita-la.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Et sents decebuda per algú a qui aprecies molt. No jutgis solament per un fet. Treball: un amic et demanarà ajuda. Ajuda’l, però evita consells moralitzadors. Podria sortir-te malament la jugada i et sentiràs malament.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Mostra’t afable davant les persones que només veuen el costat negatiu de la vida. Explica’ls què fas tu per generar il·lusions. Treball: l’activitat et desborda, esforça’t a prendre-t’ho amb optimisme i més calma interior.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

T’adones que la teva parella ideal no és la que et promet la lluna, sinó la que està sempre al teu costat quan la necessites. Treball: aconseguiràs un objectiu important, perquè trobaràs com sortejar les dificultats.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Mostrar-te disposada a cedir és decisiu per enamorar a qui necessita que siguis pacient, la teva tendresa ho pot tot. Treball: els enfrontaments t’esgoten. Allibera’t de qui només desitja mantenir la seva autoritat a qualsevol preu.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

La monotonia està fent estralls, torna a encendre la metxa en la teva relació. Si no tens parella, la coneixeràs. Treball: t’enfrontaràs als atacs de qui tracta de minar les teves iniciatives, no et prestis al joc.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

La teva estabilitat emocional no passa per bons moments, però els teus esforços per solucionar-ho es notaran, tot millorarà molt. Treball: hi ha persones que no fan bé la seva feina i acabes per fer-la tu. Vés amb compte de no arribar al límit.

 


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Una persona que no veies des de fa temps et porta a recordar moments preciosos. No ets nostàlgica però aquests dies l’emoció et vencerà. Treball: un petit èxit coronarà el cim dels teus objectius, aconsegueixes la teva recompensa.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Et demanaran que t’impliquis en un compromís social o de parella, la veritat és que et sentiràs molt controlada. Treball: si qüestiones el que fas, no t’espantis, passarà la ratxa i tornaràs a sentir il·lusió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada