El Punt Òmnia de la Seu ofereix per a aquesta primavera 4 tallers gratuïts de competències digitals

Cartell d'un dels tallers gratuïts sobre competències digitals (Aj. la Seu)
Cartell d’un dels tallers gratuïts sobre competències digitals del Puint Òmnia de la Seu (Aj. la Seu)

A partir del pròxim 17 d’abril, el Punt Òmnia de la Seu d’Urgell iniciarà un total de 4 tallers gratuïts de competències digitals, tots ells presencials, programats per a aquesta primavera 2023. Les inscripcions  s’han de formalitzar els pròxims dies 11 i 12 d’abril, a partir de les 9 del matí, des de l’enllaç:  http://www.laseu.cat/tramits-i-serveis/inscripcions 

Per a les persones que ho necessitin podran fer la seva inscripció de manera presencial demanant cita prèvia al telèfon 973 35 00 10 (ext.8017) aquest pròxim dijous 6 d’abril de deu del matí a una del migdia. Només es pot fer una inscripció per persona i curs. Els tallers 

  • Mou-te pel mòbil: Utilitzar el mòbil intel·ligent correctament. Les persones inscrites han de portar el seu telèfon intel·ligent. Els dilluns de 16:00 a 17:30 hores.
  • Canva: Fer presentacions, cartells, targetes de visita o publicacions per a xarxes socials.  Els dimarts de 15:00 a 16:00 hores.
  • GooglePhotos: Aprendre el funcionament d’aquesta aplicació: fer còpies de seguretat de les fotos del mòbil, entre altres funcions. Els dimarts de 16:00 a 17:00 hores.
  • I tu, estàs al núvol?: Conèixer els avantatges d’aquest sistema i treure’n el màxim rendiment. Els dimecres de 16:00 a 17:30 hores.

Cal recordar que les persones inscrites al trimestre anterior no poden repetir el mateix taller. Si queden places lliures s’admetran previ avís.

Cartell d'un dels tallers gratuïts sobre competències digitals (Aj. la Seu)
Cartell d’un dels tallers gratuïts sobre competències digitals (Aj. la Seu)

Tota la informació a: https://bloc.xarxa-omnia.org/laseu/

TOTES LES NOTÍCIES