El jurament de dos agents de circulació clou el calendari de sessions del Consell de Comú d’Ordino

Un agent de circulació d'Ordino jura el càrrec davant el cònsol major, J. Àngel Mortés
Un agent de circulació d’Ordino jura el càrrec davant el cònsol major, J. Àngel Mortés. Foto: Comú d’Ordino

El calendari de sessions de Consell de Comú a Ordino s’ha tancat avui amb la celebració de l’últim ple del 2020, Tradicional dels Sants Innocents, que ha estat protagonitzat pel jurament al càrrec de dos agents de circulació, Gerard Puig i David Suárez. A l’extensa
ordre del dia amb dotze punts a tractar, s’ha inclòs un de nou per a l’aprovació de la despesa plurianual per a l’adquisició d’una pantalla amb canal informatiu que s’instal·larà a la recepció del Centre Esportiu.

Pel que fa als consellers de la minoria, Enric Dolsa, ha fet objecte de polèmica la permissivitat de rebaixar, un 10% l’obligatorietat d’utilitzar la pedra a les façanes de la parròquia, en segons quina zona, en favor d’altres materials que compleixin amb una major eficiència energètica. La consellera Sandra Tudó ha remarcat l’excessiva precipitació d’una programació cultural a la parròquia dependent de Govern que s’allargarà fins al febrer del 2021.

A la sessió s’ha aprovat, també amb el dissens de la minoria, un crèdit extraordinari per l’adquisició d’una escultura que s’exposa a la parròquia i que formarà part del projecte Riberamunt.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES