El FC Andorra arriba a posicions de play-off d’ascens rebentant la porta 7 a 1 contra el Linense

Dos jugadors del FC Andorra celebren un gol
Dos jugadors del FC Andorra celebren un gol. Foto: fcandorra.ad

El FC Andorra ha guanyat 7 a 1 el Linense en el millor partit dels tricolors d’aquesta temporada. Una victòria que situa l’equip en posicions de play-off d’ascens per primera vegada aquesta temporada.

La neu no ha deixat de caure feblement durant els 90 minuts però el partit s’ha pogut jugar. Qui millor s’hi ha adaptat ha estat l’equip local. Als 7 minuts Bover guanya la línia de fons i la seva centrada la remata Carlos Martínez a la xarxa.

El segon ha estat una definició de la filosofia de joc tricolor. Joc combinatiu marejant el rival a la frontal i, avui sí, definició amb un gran gol de Rubèn Bover.

Els davanters andorrans han tingut moltes facilitats. Deixar Hèctor Hevel amb opcions de xut en aquesta posició és letal. Amb el 3 a 0 s’ha arribat al descans.

Gran partit de Carlos Martínez que als 10 de la segona condueix una contra i acaba servint a Marc Fernández, l’extrem retalla el defensor i afusella a Kania. Una errada en defensa ha suposat l’únic gol del Linense.

L’Andorra en volia més, el retall d’Hèctor Hevel és de museu, assistència a Carlos Martínez i segona diana per al “killer” tricolor. De nou Carlos inicia la jugada, centrada de Zourdine i Dani Morer fa el sisè. La golejada, impròpia de la categoria, s’ha tancat amb un míssil teledirigit d’Ivan Gil. 7 a 1 i ja pot continuar nevant.

Sota la neu el FC Andorra ha aconseguit la setena victòria de la temporada. Un triomf que els permet accedir per primera vegada a posicions de play-off d’ascens.