Als Lleó se’ls poden mostrar algunes pors no resoltes del 15 al 21 de juny

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

T’interesses per millorar el descans. Pots experimentar certa tensió que prové de l’àmbit laboral i cerques maneres de trobar l’equilibri, perquè no afecti a la teva salut.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Necessites alliberar-te d’algunes preocupacions i et poses a treballar per estar més tranquil. Una amistat del passat, et podria contactar per demanar-te ajut econòmic.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Contactes amb algunes persones del passat que et poden ajudar a expandir un negoci. Hauràs de contenir-te davant diverses temptacions sexuals. Compte si tens parella.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Dies de possibles gestions documentals. Trobades i converses per aclarir diversos assumptes amb els germans. Per millorar l’economia et planteges un canvi de residència.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Algunes pors no resoltes es poden mostrar per fer-te saber que hi has de posar solució. Si tens algun talent artístic oblidat, et sents amb ganes de recuperar-lo.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Projectes a futur amb la parella, que et fan feliç. Coneixes gent nova, especialment vinculada al sector laboral. Et tornes a connectar amb tot allò que et dona plaer.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Mart i Neptú a Casa VI t’inclinen a exigir concreció al sector laboral, per organitzar-te la vida. Tornes a llocs que enyoraves. Xerrades interessants al voltant d’una taula.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Els amors en la distància o mitjançant aplicacions virtuals poden donar-se i el problema serà decidir-se. La parella pot passar un moment delicat i demana la teva atenció.

 


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Si hi havia algun problema familiar, ara es pot donar el pont necessari per establir una millor connexió. Al sector econòmic pots comptar amb algun ajut providencial.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Tot i el teu tarannà habitual, més aviat silenciós, en aquests dies et trobaràs més comunicatiu. El sector laboral continua amb alguns retards, cal una mica de paciència.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Despeses relacionades amb els fills. En l’amor tendeixes a ser idealista. Si estàs coneixent una persona, caldrà no perdre de vista la realitat, per evitar desil·lusions.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Mart amb Neptú inclina a l’acció. Pots sentir una energia que t’impulsa a seguir el teu instint, sigui quin sigui. Compte amb les accions poc definides, cal ser prudent.