376.000 euros per a dos programes de transformació digital de l’Administració Pública

Uns dits teclejant
Uns dits teclejant. Foto: ARXIU

El Govern, a proposta de la ministra de Funció Pública i Simplificació de l’Administració, Judith Pallarés, ha aprovat diverses adjudicacions per al subministrament d’eines i programari que s’inclouen en el marc de la transformació digital de l’Administració. El total de l’import adjudicat és de 375.899,93 euros que es destinaran a projectes de treball transversal en línia i a la implementació de processos segurs per a tràmits digitals.

Així, s’ha adjudicat la contractació dels serveis d’implantació d’un sistema d’elaboració del pressupost del Govern, a l’empresa Ibermàtica Andorra, per 208.162,01 euros. Aquest projecte permetrà l’entrada i l’elaboració i parametrització del pressupost 2022 en aquesta nova plataforma a partir del pròxim estiu.

També s’ha aprovat contractar el desplegament de l’eina de licitació electrònica del Govern d’Andorra a Altia Consultores per un import de 167.737,92 euros, mitjançant concurs internacional. Aquest treball d’implementació d’una de la plataforma de contractació digital, permetrà la gestió del tots els processos de licitació i contractació de Govern, de forma digital, agilitzant els procediments i garantint la seva seguretat, traçabilitat i visibilitat.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES