Wraps farcits de salmó, ou i enciam

Wraps farcits de salmó, ou i enciam
Wraps farcits de salmó, ou i enciam (Getty Images)

Els wraps són una espècie d’entrepans en els quals se substitueix el pa per una truita feta de farina de blat, com la que s’utilitza per a fer els “Burritos” o “fajitas” mexicanes. Els wraps són fàcils i ràpids de preparar i són perfectes per a fer un sopar ràpid o per a menjar en festes i aniversaris.

Com a farcit, accepten multitud de variants pel que tot dependrà del gust i la creativitat de cadascun. El que presentem, consisteix en un wrap de salmó fumat, enciam i ou, encara que pot afegir-se tomàquet, alvocat o una truita a la francesa molt fina si es desitja.

 

Els ingredients són els següents:

Per a fer la truita (si no ens ve de gust preparar-la nosaltres, es poden trobar fàcilment en qualsevol supermercat):
1. 175 g de farina de blat de moro
2. 1 cullerada petita de sal
3. 250 g d’aigua.

Preparació:

Escalfem l’aigua en un cassó tan sols uns minuts, sense deixar que escalfi massa.
En un bol, posem la farina juntament amb la sal, i un cop ben barrejats, comencem a afegir l’aigua temperada a poc a poc, alhora que pastem i barregem amb les mans.
Quan la mescla estigui tova i una mica espessa, formarem boletes de la grandària del puny aproximadament, procurant que totes siguin d’una grandària similar.
Després, estenem les boletes una a una amb l’ajuda d’un corró, fins que quedin ben finetes.
Passarem per una paella amb una mica d’oli, uns dos minuts per cada cara i reservem.

Per al farcit:

  • 1 sobre de salmó fumat
  • Enciam
  • 1 o 2 ous cuits
  • Mostassa
  • Maionesa

Preparació final:

  • Rentem bé les fulles d’enciam i les tallem en juliana, o bé deixem les fulles senceres si ens agrada més.
  • Posem a coure els ous amb aigua i sal. Una vegada cuits, els tallem en rodanxes i deixem refredar.
  • Estenem la maionesa en la truita.
  • Damunt, estenem el salmó, afegim l’enciam i les làmines d’ou. Condimentem amb mostassa per damunt.
  • Enrotllem i ja els tindrem llestos.
  • Aconsellem tenir-los uns minuts a la nevera abans de consumir-los.

TOTES LES NOTÍCIES