Nova jornada de festa major a Encamp

El grup de batucada Sound de Secà
El grup de batucada Sound de Secà posarà ritme a la cercavila (partfy.com)

Després del primer dia de festa major, Encamp, es disposa a gaudir de la segona jornada, aquest diumenge 14 d’agost. Les activitats han començat des de ben aviat, a les 7.30 hores, amb el popular concurs de pesca dels Cortals. Les inscripcions es poden fer directament a la zona d’inici al pont de Rigoder.

A partir de les 11 hores començaran les activitats dirigides als nens, amb inflables i jocs aquàtics fins a les 18 hores i una festa de l’escuma Holi, que tindrà lloc a les 16 hores al passeig de l’Alguer.

A les 18.30 hores, hi haurà l’emblemàtic repic de campanes a la plaça encampadana de Sant Miquel i la jornada continuarà amb el ball de tarda que amenitzarà Atlantic’s a la plaça dels Arínsols.

Des d’aquesta mateixa plaça, a les 19.30 hores, s’iniciarà la cercavila pel poble al ritme de la batucada de Sound de Secà, que després de recórrer diversos punts d’Encamp finalitzarà a l’aparcament de Sant Miquel on posteriorment tindrà lloc el sopar del jovent.

Per a concloure la jornada, tindrà lloc l’actuació d’Aguateques i, a continuació, hi haurà discomòbil a càrrec de DJ Moncho, i una nova incorporació, la discjòquei Mireia DG, a l’aparcament de Sant Miquel.

Dilluns, dia 15 d’agost, la festa major d’Encamp seguirà amb noves activitats.

TOTES LES NOTÍCIES