Horòscop del 8 al 14 de juliolÀries
del 21 de març
al 20 d’abril
Estareu una mica despistats, però amb molta força de voluntat per a aconseguir el que voleu, una mica té a veure la calor que fa, però a part d’això heu de tenir en compte que no sols es fan les coses pensant i és qüestió de posar-hi ganes i deixar la mandra de costat. De totes maneres la millor cosa que us passarà al llarg d’aquests dies és que tindreu la capacitat de sobresortir per bé amb tot el que feu.

Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
A vosaltres us donaré la possibilitat de ser una mica més feliços que de costum, i tot vindrà donat perquè trobareu una sortida per a gaudir de les coses boniques que té la vida. La il·lusió ja la teniu, les ganes també, només heu de superar els lligams que us aneu posant i que en principi no tenen raó de ser. O sigui que ja ho sabeu, heu de fer una mica el despistat i deixar que el vostre instint us porti pel bon camí.

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
Haureu d’anar amb compte perquè d’un temps cap aquí teniu la mala costum de deixar que els demés us condueixin la vida, i això no és gens bo. De totes maneres podríem dir que està arribant el moment de trencar amb aquesta pel·lícula, ja que si no ho feu és molt probable que acabeu fent coses que no us convenen i acabeu deixant de banda el que us importa de veritat, feu un canvi gros, us anirà bé.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Tots aquests dies passats heu estat amb molta desconfiança per tot i de sobte us ha vingut la inspiració, heu decidit que us heu de moure i, si es pot, fer una sortida no massa lluny, però sí amb moltes activitats. Ara bé, no deixeu les responsabilitats de banda perquè sempre hi ha algú al costat que intenta controlar la situació i us exigeix que estigueu atents. Vosaltres ho feu per costum, però no hi esteu obligats.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Estareu més presumits que mai, no tindreu dubtes ni del què voleu ni del què teniu ganes de fer, i és que la cosa està molt ben assentada i la seguretat amb la que comptareu serà d’admirar. Heu de tenir molt clar que tot això us ve per la sort amb la que comptareu. De totes maneres tingueu en compte que tot i tenir sort heu de continuar fent el que toca i no deixar que la mandra s’apoderi de vosaltres.

Verge
del 22 d’agost
al 21 de setembre
A veure si us poseu les piles perquè us heu acostumat a jutjar massa ràpid les coses sense deixar marge al dubte, sort que la serenitat us farà adonar que és millor valorar les coses i d’aquesta manera us centrareu més. Heu d’anar amb més compta amb algun vici que de vegades s’apodera de vosaltres i és tan sols menjar un tall de xocolata, però és que això no us deixa pensar i us bloqueja momentàniament.

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
Tot i que l’orgull és un punt que teníeu molt a flor de pell aquests últims dies, sembla que ara us ha anat afluixant, deixant sortir una part més noble i sincera de vosaltres mateixos, ja no hi ha dubtes ni pors i comenceu a actuar amb la consciència ben plena i forta. Ha arribat el moment de fer canvis i de renovar la vostra manera d’actuar i sobretot de reaccionar davant les coses que us aneu trobant pel camí.

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
Començareu amb molt bon rotllo, sobretot amb la mare i les germanes, elles us necessiten i a vosaltres també us anirà bé. A part d’això és possible que en el camp de la feina les coses no siguin igual, ja que es marcant una sèrie d’entrebancs de paraules, el millor que es pot fer amb aquests casos és mantenir-se al marge i no dir res. Ja ho sabeu boca tancada i anar deixant fer és el millor segons com.

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
Heu de canviar el vostre vestir, és hora de fer alguna cosa amb el vostre aspecte per a millorar-lo una mica. No és pas que estigueu malament, però us convé anar més informals, però amb classe. Per altra banda haureu d’anar amb compte en el camp de la parella on tindreu algun daltabaix relacionat amb la vostra independència, per massa que voleu controlar la vostra vida deixeu de banda a la parella.

Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
Vosaltres sereu molt fàcils de temptar, tan sols us hauran d’insinuar les coses que ràpidament us hi llançareu, i és que tindreu molta tendència a no pensar el que feu i de guiar-vos més pel que us demana el cos. En el camp de la parella les coses aniran força bé ja que hi ha molta facilitat de comprensió i d’afinament amb la parella cosa que us anirà bé per a frenar-vos les temptacions.

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
La vostra situació es barreja en una sèrie de situacions que poden fer que no sigui la millor temporada de la vostra vida, tot i que la cosa no és greu us trencareu molt les banyes pensant i buscant solucions per les coses que us preocupen. Us aconsellaria que ho miréssiu tot amb més bons ulls i que sobretot no us esbraveu donant les culpes de tot als altres, la culpa és negre i ningú la vol.

Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Encara que pel vostre gust no hi hagi massa relació amb la mare, és molt probable que al llarg d’aquests dies tingueu la tendència d’anar-la a buscar i esperar que us doni un cop de mà amb la vostra vida, o tan sols us doni suport. Per altra banda el vostre caràcter lluitador us farà tenir el cap molt alt, és un bon moment per a assentar les coses i parlar dels temes que normalment eviteu. Sigueu constants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

[do_widget id=category-posts-pro-64]